Dôchodky a odvody: Zmeny v sociálnom poistení v skratke - Szabová, Zuzana
Stručný prehľad najvýznamnejších zmien v sociálnom poistení platných od 1. januára 2009. Zákon č. 449 z 30. októbra 2008, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.