Prepúšťanie zo zamestnania hospodárska kríza a najčastejšie dôvody výpovede - Bedlovičová, Danica
Zákonom predpísané náležitosti zamestnávateľa voči zamestnancom s ktorými končí pracovný pomer z dôvodu ukončenia podnikania alebo pre nadbytočnosť. Súčasná ekonomická situácia a zákonník práce.