Tri "A" konkurencieschopného logistického reťazca - Hrtúsová, Džamila, 1969-
Analýza stratégie troch "A" moderného logistického reťazca a jeho komponentov pre posilnenie konkurencieschopnosti podniku. Adaptabilita a zladenie všetkých zložiek logistického reťazca. Hlavné ciele a vytvorenie stimulov pre lepší výkon.