Proces category managementu - Kružlíková, Andrea, 1982-
Category management a metódy podporujúce strategickú spoluprácu v distribučnom kanáli so zreteľom na uspokojenie potrieb zákazníka. Definícia a proces Category managementu. Kooperácia medzi dodávateľom a obchodníkom.