Obdobie poistenia potrebné na nárok na dávku v nezamestnanosti - Kamenistá, Zuzana
Dĺžka a požadované obdobie poistenia v nezamestnanosti. Obdobie dobrovoľného poistenia v nezamestnanosti. Platenie poistného a nárok na poskytnutie dávky v nezamestnanosti. Rozhodnutie Sociálnej poisťovne.