Cost-benefit analýza a riziko v socioekonomickém hodnocení projektů - Sieber, Patrik
Neurčitosť pri odhade čistých spoločenských prínosov a možnosti ich kvantifikácie. Vybrané problematické aspekty odhadu strednej hodnoty čistých spoločenských prínosov.