Makroekonomické špecifiká dlhodobého vývoja slovenského trhu práce - Kárász, Pavol
Odraz cylkického vývoja ekonomiky na formovaní trhu práce. Rast ekonomickej výkonnosti a zamestnanosť. Vzťah medzi infláciou a nezamestnanosťou.