Mikropoistenie - Baláž, Peter
Príspevok sa venuje definícii mikropoistenia, distribučným kanálom pri mikropoistení a aký je jeho potenciál, čo sa týka ekonomického vyjadrenia. Zároveň načrtáva jeho možný vývoj v budúcnosti.