Asertivita je umenie kompromisu - La Garde, Svetlana
Asertivita, jej pravidlá a techniky na ceste ku spolupráci a k osobnej slobode. Spôsob správania, ktorý nám dáva možnosť presadiť sa s úctou k sebe ale i k ostatným. Interakcia s inými ľuďmi a schopnosť komunikovať.