Využitie Business intelligence v dopravných podnikoch - Slaninková, Jana
Informačný systém podniku - charakteristika a štruktúra. Podnikové informačné systémy - ERP. Business intelligence. Vnútropodniková komunikácia. Využitie Business intelligence v dopravných podnikoch.