Změny v soustave peněžnictví v kontextu Šikovy ekonomické reformy v Československu ve druhé polovině 60. let - Chalupecký, Petr
Podstané črty premeny bankového sektora v kontexte celkovej ekonomickej reformy druhej polovice 60. rokov. Vývoj názorov na cieľovú podobu usporadania bankového sektora.