Rozvoj tacitnej dimenzie znalostí na mikroekonomickej úrovni - Hvizdová, Eva, ml
Vnútorný trh znalostí. Patologické prejavy vnútorného trhu znalostí. Tacitné znalosti - pojem a obsah. Faktory ovplyvňujúce schopnosť práce jednotlivca s tacitnými znalosťami. Nástroje tacitných znalostí - koučing, rozpávanie príbehov, komunity. Rozdiely medzi komunitou a tímom. Moderné znaky súčasných manažérov.