Prečo je dôležitá komunikácia v organizácii - La Garde, Svetlana
Komunikácia v organizácii a jej pravidlá v interných a externých vzťahoch. Vzťahy s verejnosťou (public relations) a marketing. Vnútropodnikové vzťahy so zamestnancami a komunikačná stratégia manažérov.