[Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky. Spomalenie rastu a vysoká nezamestnanosť] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá analyzuje najnovšie trendy vo svetovej ekonomike v období jej oživenia. Predstavuje výsledok výskumnej činnosti skúsených pracovníkov Ekonomického ústavu SAV.