Povinnosti samostatne zárobkovo činnej osoby v sociálnom poistení - Zahoranová, Andrea
Ustanovenie paragrafu 228 zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Povinnosti v sociálnom poistení pre samostatne zárobkovo činné osoby. Prihlásenie SZČO ako aj vznik, zmena a zánik povinného sociálneho poistenia.