Riadenie investícií ako operatívny nástroj kontrolingu v poisťovníctve - Dlábiková, Hana
Riadenie investícií v poisťovníctve ako jeden z nástrojov operatívneho kontrolingu. Charakteristika riadenia investícií a jednotlivých nástrojov riadenia investícií, ktorými sú výpočet výnosnosti investícií, celkové náklady na vlastnenie, kompletné finančné plány a nákladovo-časový model.