Škoda, preškoda (že sme poistku nemali) - Ďurianová, Marta
Poistky, ktoré podnikateľ správne vyberie a nastaví, mu môžu uľahčiť život. Poistenie zodpovednosti za škodu. Poistenie za škodu spôsobenú členmi orgánov spoločnosti (D&O). Životné poistenie podnikateľov. Poistenie majetku a automobilov. Niektoré špecifické druhy poistení pre podnikateľov.