K problematike poistenia medzinárodných rizík ako súčasti poistenia neživotných rizík v komerčných poisťovniach v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Charakteristika medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík. Členenie medzinárodných rizík: komerčné riziká, politicko – hospodárske riziká, osobitné druhy rizík. Poistenie medzinárodných rizík v SR v roku 2010.