Trhu zdravotného poistenia chýba iskra - Jurinová, Martina
Presuny poistencov medzi zdravotnými poisťovňami. Rozsah zdravotnej starostlivosti hradenej z povinného zdravotného poistenia daný zákonom. Malý priestor pre poisťovne na to, ako sa od konkurencie odlíšiť. Súkromné subjkety ako Union ZP, Dôvera ZP a ich súperenie o klienta. Hospodárenie zdravotných poisťovní.