Vývoj poistného trhu v Maďarskej republike v období 2004-2010 - Kafková, Eva
Posúdenie vývoja poistného trhu na základe vybraných ukazovateľov poistného trhu, najmä predpísaného poistného, poistenosti, škodovosti, investičnej činnosti a Herfindahl-Hirschmanovho indexu.