Nájom nehnuteľnosti z pohľadu dane z pridanej hodnoty - Rabatinová, Marcela, 1977-
Každá zdaniteľná osoba je povinná sledovať svoj obrat (výšku príjmov, resp. výnosov z prenájmu) na účel povinnej registrácie za platiteľa dane z pridanej hodnoty, prípadne, ak je to pre ňu výhodné, má možnosť využiť inštitút dobrovoľnej registrácie za platiteľa. Vymedzenie prenájmu nehnuteľnosti z pohľadu DPH a dane z príjmov. Ilustračné príklady.