Zmeny v posudzovaní nároku na nemocenské dávky účinné od 1. januára 2011 - Bosáková, Katarína
Zmeny v posudzovaní nároku na nemocenské dávky účinné od 1. januára 2011. Novela zákona, ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zmeny v oblasti nemocenských dávok, ktoré sa týkajú všetkých druhov nemocenských poistení (povinného nemocenského poistenia zamestnanca, resp. samostatne zárobkovo činnej osoby, a dobrovoľného nemocenského poistenia).