Vývoj poisťovníctva na Slovensku - Kúdelková, Jana
Historický prehľad vzniku poistenia na území Slovenska. Oblasť životného a neživotného poistenia, predpísané poistné v rokoch 1997 – 2010, pomer neživotného a životného poistenia a medziročná miera rastu.