Überlengungen zum Variantenreichtum der deutschen Sprache - Adamcová, Lívia
Štandardné a neštandardné formy nemeckého jazyka z lingvodidaktického pohľadu. Analýza pojmov norma, variácia, nárečia, pluricentricita a ich použitie vo výučbe nemeckého jazyka.