Weblearning-system v predmete Reálie anglicky a nemecky hovoriacich krajín - Lišková, Danuša
Význam a využitie e-learningu vo výučbe reálií anglicky a nemecky hovoriacich krajín. Ciele a stratégie pri zostavovaní on-line kurzov s dôrazom na interkultúrne špecifiká menovaných krajín.