Poistenie zodpovednosti v rámci francúzskeho systému znaleckej činnosti - Littvová, Veronika
Znalecká činnosť vo Francúzskej republike, francúzsky znalecký systém. Označenie a pôsobnosť experta vo Francúzskej republike. Ustanovenie znalca pre potreby súdneho konania. Označenie expertov v podmienkach legislatívy Francúzskej republiky. Rozdelenie súdnych znalcov v podmienkach Francúzskej republiky. Poistenie profesijnej zodpovednosti znalca.