Teoretický rámec pre evaluáciu použitia interaktívnych apletov vo vyučovaní goniometrických funkcií - Židová, Drahoslava
Vzťah medzi teóriou a výskumom. Popis stránky www.matheasy.eu s interaktívnymi apletmi na výučbu goniometrických funkcií. Ukážka niektorých apletov zo stránky. Inštrumentálny prístup. Analýza obmedzení artefaktu. Pojem schémy. Inštrumentálne techniky.