Novela zákona v úrazovom poistení a maximálne sumy úrazových dávok platné od 1. januára 2011 - Sabolčáková, Renáta
Zákon č. 543/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zmena v úrazovom poistení ako súčasti sociálneho poistenia. Zjednotenie výberu odvodov a daní a novo definované základné pojmy - zárobková činnosť (§ 3), zamestnanec (§ 4), samostatne zárobkovo činná osoba (§ 5), zamestnávateľ (§ 7) a vymeriavací základ (§ 138).