Komunikacja jako fenomen socjalizacyjny - Majcherová, Katarína
Základné zložky komunikácie. Verbálna komunikácia. Pravidlá efektívnej komunikácie sociálneho pracovníka s klientom. Elektronická komunikácia a pravidlá, ktoré je potrebné dodržiavať. Komunikačné zlozvyky.