Zmeny v oblasti platenia poistného na sociálne poistenie od 1. januára 2011 - Zahoranová, Andrea
Prvého januára 2011 nadobudol účinnosť zákon č. 543/2010 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v z. n. p., a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Postavenie zamestnanca v sociálnom poistení. Zmeny týkajúce sa zamestnanca a zamestnávateľa, samostatne zárobkovo činnej osoby a dobrovoľne poistenej osoby.