Vplyv vybraných faktorov na trh s nehnuteľnosťami v súčasnom období na Slovensku - Nemcová, Daniela, 1963-
Pomer dopytu a ponuky ako určujúci faktor vývoja trhu s nehnuteľnosťami. Ďalšie faktory: miera nezamestnanosti, poskytovanie úverov, dotácie a zásahy štátu.