Komentár k úplnému zneniu zákona o cestovných náhradách - Ninčáková, Božena
Zákon o cestovných náhradách sa vzťahuje tak na podnikateľské zamestnávateľské subjekty, ako aj rozpočtovú a príspevkovú sféru. Je úplne zlučiteľný s právom Európskych spoločenstiev a s právom EÚ.