<Ľ> Europe des universités: les programmes communs entre ľ Univesrité Pierre Mendès France de Grenoble et ľ Université d´économie de Bratislava et d´autres universités - Kita, Jaroslav
Internacionalizácia vysokoškolského vzdelávania. Spolupráca Ekonomickej univerzity v Bratislave s Univerzitou Pierre Mendès France v Grenobli. Učebný predmet Manažment predaja vyučovaný vo francúzštine na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Ciele výučby na troch stupňoch vysokoškolského vzdelávania. Možnosti štúdia v zahraničí po získaní diplomu. Spolupráca univerzity s Latinskou Amerikou.