Nárok na dávku v nezamestnanosti po návrate z iného členského štátu EÚ - Moyzesová, Martina
Vznik nároku na dávku v nezamestnanosti v zmysle paragrafu 104 ods. 1 zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Splnenie stanovených podmienok a poistenie v nezamestnanosti nadobudnuté v inom členskom štáte EÚ. Príklady.