S peniazmi sa dá lietať aj do vesmíru - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor autora článku s M. Jankovičom, predsedom predstavenstva Allianz - Slovenská poisťovňa, o podstate poistenia aj o jeho distribúcii. Riešenie škôd po katastrofách. Výška skôd a náhrada. Výchova sprostredkovateľov poistení. Hľadanie nových výziev.