Nepríjemné skúsenosti ako varovanie - Škriniar, Pavel, 1979-
Práca finančných sprostredkovateľov. Začiatky práce v rodine. Ponuka poistných produktov. Reklamácia poistného produktu. Nízka šanca na úspech klienta pri reklamácii.