Čierneho Petra má ECB - Jonáš, Ján
Dlhová kríza. Európska centrálna banka a jej protikrízové opatrenia. Európska centrálna banka, eurosystém a bilancia. Bilancia Targetu eurozóny ku koncu r. 2010. Bilancia ECB ku koncu r. 2010 a konsolidovaná bilancia Eurosystému k 13.5.2011. Shooting at Target 2.