Otvorenie trhu práce v Rakúsku a Nemecku - Začka, Jakub
Zmluva o fungovaní Európskej únie a právo na voľný pohyb pracovníkov v rámci členských štátov EÚ. Systém sociálneho poistenia Slovenskej republiky a platenie odvodov na Slovensku. Práva migrujúcich pracovníkov. Zmeny pre zamestnancov, firmy a cezhraničných pracovníkov.