Povinnosti SZČO a platenie poistného od 1. júla 2011 - Karnetová, Jana
Vznik a zánik povinného sociálneho poistenia a ďalších povinností v sociálnom poistení pre samostatne zárobkovo činné osoby podľa zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení. Prihlasovacia povinnosť SZČO.