Tradičné výrobky sú výbornou príležitosťou - Palfiová, Anna
Produkcia výrobkov s chráneným označením kvality by mohla byť šancou aj pre mnohých slovenských výrobcov. Výroba potravinárskych produktov podľa overených tradičných receptúr a jej výhody.