Zabezpečenie kvality je náročný proces - Palfiová, Anna
Prínos a výhody veľkých obchodných reťazcov sú zjavné, mnohí spotrebitelia však majú stále pochybnosti o kvalite tovaru, ktorý v nich môžu kúpiť. Špecifiká kontroly výrobkov. Jednotné pravidlá pre všetkých - spoločnosť Tesco. Tri spôsoby realizovania auditu.