Konkrétnosti ostávajú nevypovedané - Škriniar, Pavel, 1979-
Rozhovor autora článku s generálnym riaditeľom Fincentra, Milanom Repkom o platnosti a používaní zákona o finančnom sprostredkovaní. Kritický postoj M. Repku k zákonu o finančnom sprostredkovaní. Otázka ukončenia členstva v slovenskej asociácii AFIZ. Kvalita a transparentnosť finančného sprostredkovania a poradenstva.