Legislatíva a vodné plánovanie - Gajdová, Jana
Legislatívne predpisy upravujúce oblasť vôd na Slovensku za účelom dosiahnutia úplnej zhody s právom EÚ. V záujme zabezpečenia ochrany vôd a ich trvalo udržateľného využívania sa určujú environmentálne ciele na dosiahnutie dobrého stavu všetkých vôd do roku 2015. Nástrojom pre dosiahnutie environmentálnych cieľov je vodné plánovanie.