Hodnotenie a manažment povodňových rizík na Slovensku - Bačík, Martin
Povodne ako súčasť kolobehu vody v prírode. Nepriaznivým následkom povodní na spoločnosť je najmä výstavba v ohrozovaných oblastiach. Opis cyklu manažmentu povodňových rizík a postupu prác pri implementácii smernice 2007/60/ES o hodnotení a manažmente povodňových rizík na Slovensku.