Řecko: z ekonomické krize do politické nevolnosti - Tsivos, Kostas
Súčasná situácia v Grécku. Všeobecná nedôvera v oblasti ekonomiky ako aj politiky. Deficit verejných financií. Protesty občanov. Hlavný vinník súčasných problémov z pohľadu občanov - predimenzovaný, skorumpovaný a neproduktívny verejný sektor. Poslanecké mandáty ako dedičská záležitosť. Vláda politických rodov. Očakávanie predčasných volieb na jeseň v tomto roku.