Expected Equity Returns in Slovakia Using the Black-Litterman Model - Pekár, Juraj, 1972-
Rozhodovanie slovenských investorov pri investovaní - využitie kvantitatívnych metód. Black-Littermanov model, charakteristika, aplikácia. Výsledky aplikácie Black-Littermanovho modelu.