Kvalita života dlhodobo nezamestnaných - Birknerová, Zuzana
Rôzne prístupy pri vymedzovaní nezamestnanosti. Faktory, ktoré vplývajú na dlhodobú nezamestnanosť. Pôsobenie dlhodobej nezamestnanosti na správanie ľudí. Pojem kvalita života.