Dvě desetiletí nezávislé Ukrajiny - Veselá, Natálie
Dvadsať rokov je vhodnou príležitosťou na zamyslenie a hľadanie odpovede na otázku, kto sú Ukrajinci a kam smerujú. Kadiaľ vedie ich cesta a aká sa zdala v r. 1991. Aké ciele sa podarilo zrealizovať, a ktoré sa ukázali len ako dobré úmysly a želania.