Procesy integrácie v Latinskej Amerike po skončení studenej vojny - Šabo, Marián
Rozvíjanie nového regionalizmu v Latinskej Amerike a rozšírenie integrácie z ekonomických oblastí aj na politické, bezpečnostné, sociálne, kultúrne a iné. Návrhy projektov, ktoré sa snažia integráciu preĺbiť.