Global imbalances in the current world - Sinproh, Chalotorn
Globálne porušenie rovnováhy. Deficit súčasnej účtovnej bilancie v USA. Situácia v ázijských ekonomikách v čase finančnej krízy. Čo treba robiť pre riešenie problému globálnej nerovnováhy.